Turn over eggs
Kooktijd10 minuten
Bereidingstijd
Porties4 porties

Ingrediënten
- 4 sneetjes brood
- Planta Bakken en Braden
- 4 eieren
Energy (kcal) | 162 kcal |
Energy (kJ) | 680 kJ |
Protein (g) | 10.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 15.1 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 14.3 g |
Sugar (g) | 1.7 g |
Fibre (g) | 0.8 g |
Fat (g) | 6.5 g |
Saturated fat (g) | 2.0 g |
Unsaturated fat (g) | 3.9 g |
Monounsaturated fat (g) | 2.3 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.6 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 216 mg |
Sodium (mg) | 230 mg |
Salt (g) | 0.57 g |
Vitamin A (IU) | 314 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 110 mg |
Iron (mg) | 2.09 mg |
Potassium (mg) | 115 mg |
Instructies
- Steek (bijvoorbeeld met een vormpje of een glas) een rond gat in het midden van de boterhammen.
- Verhit de Planta in een grote pan, leg de boterhammen erin en breek een eitje in elke holte.
- Laat het ei gaar worden, keer de boterhammen en bak ook de andere kant. Bestrooi de boterhammen met zout en peper.
- Zet een fles ketchup op tafel.
Je kunt voor dit gerecht natuurlijk allerlei vormen uit het brood snijden. Denk aan een gezichtje, een hart of een bloem.