Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Turn over eggs

  • Kooktijd10 minutes
  • Portions 4
recipe image Turn over eggs

Ingrediënten

Nutritionele informatie

Energy (kcal)162 kcal
Energy (kJ)680 kJ
Protein (g)10.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)15.1 g
Carbohydrate excl. fibre (g)14.3 g
Sugar (g)1.7 g
Fibre (g)0.8 g
Fat (g)6.5 g
Saturated fat (g)2.0 g
Unsaturated fat (g)3.9 g
Monounsaturated fat (g)2.3 g
Polyunsaturated fat (g)1.6 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)216 mg
Sodium (mg)230 mg
Salt (g)0.57 g
Vitamin A (IU)314 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)110 mg
Iron (mg)2.09 mg
Potassium (mg)115 mg

Instructies

Je kunt voor dit gerecht natuurlijk allerlei vormen uit het brood snijden. Denk aan een gezichtje, een hart of een bloem.