Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Grappig Ei

  • Kooktijd10 minuten
  • Bereidingstijd
  • Porties1 porties
recipe image Grappig Ei

Ingrediënten

  • 1 driehoek-broodje of een bruine boterham
  • 10 g Planta
  • 2 blaadjes sla
  • 1 plakje ham
  • 1 gekookt ei
  • 1 tomaat
  • 1 rode paprika
Energy (kcal)1152 kcal
Energy (kJ)4822 kJ
Protein (g)66.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)176.6 g
Carbohydrate excl. fibre (g)145.7 g
Sugar (g)29.7 g
Fibre (g)30.9 g
Fat (g)20.4 g
Saturated fat (g)5.0 g
Unsaturated fat (g)12.8 g
Monounsaturated fat (g)9.0 g
Polyunsaturated fat (g)3.8 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)227 mg
Sodium (mg)2051 mg
Salt (g)5.13 g
Vitamin A (IU)5623 IU
Vitamin C (mg)140.5 mg
Calcium (mg)485 mg
Iron (mg)11.77 mg
Potassium (mg)1718 mg

Instructies

  1. Besmeer het broodje of de boterham met Planta. Leg de blaadjes sla erop en op de sla een plakje ham in driehoekige vorm gesneden.
  2. Snijd het gekookte ei in plakjes en leg twee plakjes als ogen op de ham. Snijd een plakje van de bovenkant van de tomaat en een schijfje van de paprika, maak hier een grappig gezichtje van.