Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kaastosti met kipfilet, groenten en krulsla

  • Kooktijd20 minuten
  • Bereidingstijd
  • Porties4 porties
recipe image Kaastosti met kipfilet, groenten en krulsla

Ingrediënten

  • Planta Bakken en Braden
  • 400 g roerbakgroenten
  • 6 el curryketchup
  • 12 sneetjes brood
  • Planta
  • 150 g geraspte kaas
  • 200 g flinterdunne kipfilet (vleeswaar)
  • 1 krop krulsla
  • 3 bananen
  • 6 el yoghurt-sladressing
Energy (kcal)670 kcal
Energy (kJ)2795 kJ
Protein (g)34.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g)74.1 g
Carbohydrate excl. fibre (g)66.4 g
Sugar (g)26.9 g
Fibre (g)7.7 g
Fat (g)25.3 g
Saturated fat (g)9.7 g
Unsaturated fat (g)6.8 g
Monounsaturated fat (g)4.8 g
Polyunsaturated fat (g)2.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)84 mg
Sodium (mg)1203 mg
Salt (g)3.01 g
Vitamin A (IU)422 IU
Vitamin C (mg)4.9 mg
Calcium (mg)514 mg
Iron (mg)3.87 mg
Potassium (mg)491 mg

Instructies

  1. Verhit de Planta in een wok en roerbak de groenten 5 minuten. Doe de warmtebron uit en roer de curry ketchup erdoor.
  2. Besmeer de sneetjes brood met halvarine. Bestrooi 6 sneetjes met de helft van de kaas. Beleg met de kipfilet. Schep de groenten erop en strooi de rest van de kaas erover. Leg de andere boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op.
  3. Was, droog en snijd de krulsla heel klein. Pel de bananen en snijd ze in dunne plakjes.
  4. Hussel de sla, de banaan en de sladressing in een grote schaal door elkaar.
  5. Rooster de tosti’s onder de hete grill of in een of twee droge pannen, om en om bruin. Serveer met de salade.