Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fijne sandwiches

  • Kooktijd15 minuten
  • BereidingstijdNiet beschikbaar
  • Porties4 porties
recipe image Fijne sandwiches

Ingrediënten

  • 50 g Planta met boter
  • 24 sneetjes toastbrood
  • 100 g komkommer in fijne schijfjes
  • 1 handvol kervel
  • 100 g fijne sneetjes gerookte zalm
  • peper
Energy (kcal)33 kcal
Energy (kJ)139 kJ
Protein (g)4.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.9 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.8 g
Sugar (g)0.4 g
Fibre (g)0.1 g
Fat (g)1.1 g
Saturated fat (g)0.2 g
Unsaturated fat (g)0.8 g
Monounsaturated fat (g)0.5 g
Polyunsaturated fat (g)0.3 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)6 mg
Sodium (mg)197 mg
Salt (g)0.49 g
Vitamin A (IU)48 IU
Vitamin C (mg)0.7 mg
Calcium (mg)7 mg
Iron (mg)0.29 mg
Potassium (mg)81 mg

Instructies

  1. Besmeer het brood met Planta met boter.
  2. Garneer 4 sneetjes met schijfjes komkommer, 4 met de kervel en 4 met de zalm. Bedek elk sneetje met een van de resterende sneetjes. Leg hierover een strook keukenfolie.
  3. Neem nu een deegrol en rol daarmee voorzichtig over de sneetjes zodat ze extra plat worden.
  4. Verwijder de korstjes van het brood en snijd de "sandwiches" in driehoekjes.
  5. Presenteer de sandwiches op een schotel.