Fijne sandwiches
Kooktijd15 minuten
BereidingstijdNiet beschikbaar
Porties4 porties

Ingrediënten
- 50 g Planta met boter
- 24 sneetjes toastbrood
- 100 g komkommer in fijne schijfjes
- 1 handvol kervel
- 100 g fijne sneetjes gerookte zalm
- peper
Energy (kcal) | 33 kcal |
Energy (kJ) | 139 kJ |
Protein (g) | 4.7 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 0.9 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 0.8 g |
Sugar (g) | 0.4 g |
Fibre (g) | 0.1 g |
Fat (g) | 1.1 g |
Saturated fat (g) | 0.2 g |
Unsaturated fat (g) | 0.8 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.5 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.3 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 6 mg |
Sodium (mg) | 197 mg |
Salt (g) | 0.49 g |
Vitamin A (IU) | 48 IU |
Vitamin C (mg) | 0.7 mg |
Calcium (mg) | 7 mg |
Iron (mg) | 0.29 mg |
Potassium (mg) | 81 mg |
Instructies
- Besmeer het brood met Planta met boter.
- Garneer 4 sneetjes met schijfjes komkommer, 4 met de kervel en 4 met de zalm. Bedek elk sneetje met een van de resterende sneetjes. Leg hierover een strook keukenfolie.
- Neem nu een deegrol en rol daarmee voorzichtig over de sneetjes zodat ze extra plat worden.
- Verwijder de korstjes van het brood en snijd de "sandwiches" in driehoekjes.
- Presenteer de sandwiches op een schotel.