Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Breng in een kookpot 2 liter water, samen met 2 eetlepels witte azijn aan de kook.
Besmeer intussen de 4 sneden boerenbrood gelijkmatig met de Planta met boter.
Spoel de rucola kort onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Verdeel de blaadjes naar eigen smaak over de boterhammen. Beleg elke boterham met 1 à 2 sneetjes ham.
Draai het vuur lager als het water kookt (tot het nog lichtjes pruttelt). Pocheer de eieren in het water. Breek hiervoor eerst elk ei voorzichtig in een kopje en laat ze zachtjes in het kokende water glijden. Pocheer de eieren 3 à 4 minuten en schep ze daarna uit het water met een schuimspaan. Laat de eieren even uitlekken op keukenpapier en snijd ze indien nodig een beetje bij. Leg op elke boterham een gepocheerd ei en kruid af met wat versgemalen zwarte peper en grof zeezout.