Hartig ham-en-broodschoteltje met een verdraaid lekkere mix
- Temps de cuisson40 minutes
- Portions 4
Ingrédients
-
600 g kleurige groentemix met doperwtjes en maïs (diepvries)
-
2 eieren
-
2 dl melk
-
200 g gekookte ham in plakjes
-
6 sneetjes brood
-
Planta
-
4 el Bertolli Pesto Rosso
-
6 el geraspte kaas
Etapes de préparation
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Kook de groentemix 3 minuten in kokend water. Giet af en laat uitlekken. Voeg peper naar smaak toe.
-
Snijd de ham in repen.
-
Klop de eieren los met de melk, wat peper en zout.
-
Besmeer de boterhammen met een dun laagje Planta en pesto. Vet een ovenschaal (ca. 2 l inhoud) in met wat Planta en maak een eerste laag met 1/3 van de besmeerde boterhammen. Beleg met 1/3 van de ham, 1/3 van de groentemix en wat geraspte kaas. Maak er zo nog 2 laagjes op met de rest van de ham, de groentemix en de kaas. Schenk eerst de helft van het eimengsel erover. Laat even staan en giet dan de rest van het eimengsel erover.
-
Bak het schoteltje in de hete oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.
-
Snijd de broodschotel in 4 porties en verdeel over 4 borden.