use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Grappig Ei

  • Temps de cuisson10 minutes
  • Portions 1
recipe image Grappig Ei

Ingrédients

  • 1 driehoek-broodje of een bruine boterham
  • 10 g Planta
  • 2 blaadjes sla
  • 1 plakje ham
  • 1 gekookt ei
  • 1 tomaat
  • 1 rode paprika

      Etapes de préparation

      1. Besmeer het broodje of de boterham met Planta. Leg de blaadjes sla erop en op de sla een plakje ham in driehoekige vorm gesneden.
      2. Snijd het gekookte ei in plakjes en leg twee plakjes als ogen op de ham. Snijd een plakje van de bovenkant van de tomaat en een schijfje van de paprika, maak hier een grappig gezichtje van.