Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Maak eerst de boerenomelet. Was en snijd de tomaat in schijfjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze in schijfjes.
Breek de eitjes in een kom en klop ze los met wat peper en zout.
Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan en bak de champignon- en tomatenschijfjes kort.
Giet de losgeklopte eitjes erbij en draai het vuur laag. Bestrooi met 2 eetlepels geraspte emmental en laat een vijftal minuutjes zachtjes bakken, tot de kaas gesmolten is en het oppervlak gestold is. Garneer met wat gehakte peterselie en houd warm.
Snijd 4 stukken van het ciabattabrood en snijd ze middendoor. Bestrijk elk stuk met Planta en leg hierop een kwart van de boerenomelet.
Verdeel de volkoren cornflakes over 4 ontbijtschaaltjes en doe op elk schaaltje een theelepel honing en 125 ml koude halfvolle melk.
Serveer dit ontbijt met een groot glas fris, maar niet ijskoud, bronwater.