use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Turn over eggs

  • Temps de cuisson10 minutes
  • Portions 4
recipe image Turn over eggs

Ingrédients

  • 4 sneetjes brood
  • Planta Bakken en Braden
  • 4 eieren

      Etapes de préparation

      1. Steek (bijvoorbeeld met een vormpje of een glas) een rond gat in het midden van de boterhammen.
      2. Verhit de Planta in een grote pan, leg de boterhammen erin en breek een eitje in elke holte.
      3. Laat het ei gaar worden, keer de boterhammen en bak ook de andere kant. Bestrooi de boterhammen met zout en peper.
      4. Zet een fles ketchup op tafel.
      Je kunt voor dit gerecht natuurlijk allerlei vormen uit het brood snijden. Denk aan een gezichtje, een hart of een bloem.