use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Suikerbrood met aardbeien en amandelen

  • Temps de cuisson15 minutes
  • Portions 4
recipe image Suikerbrood met aardbeien en amandelen

Ingrédients

  • 4 el geschaafde amandelen
  • 4 el suiker
  • 250 g aardbeien
  • 1 suikerbroodje
  • Planta met boter

      Etapes de préparation

      1. Rooster de amandelen goudbruin in een droge pan. Strooi de suiker erover, schud alles even om en neem de pan van het fornuis zodra de suiker goed met de amandelen gemengd is. Laat de gesuikerde amandelen op keukenpapier uitlekken.
      2. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes.
      3. Snijd dikke boterhammen van het brood en besmeer ze met Planta met boter. Beleg de boterhammen met sneetjes aardbeien en bestrooi met de gesuikerde amandelen.