Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Snijd de sinaasappels doormidden en pers het sap eruit. Verdeel het sap over 4 glazen en houd ze koel.
Snijd de pompelmoezen in twee, leg ze op een dessertbordje en garneer ze met een halve gekonfijte kers.
Verdeel de muesli over 4 ontbijtschaaltjes. Pel de bananen en snijd ze in schijfjes en verdeel ze over de 4 schaaltjes muesli. Was de appel, verwijder het klokhuis en snijd hem in dunne schijfjes. Verdeel over de schaaltjes muesli.
Overgiet elk mueslischaaltjes met ongeveer 200 ml koude melk en laat even trekken.
Toast het brood. Bestrijk 4 sneetjes met een laagje Planta en kersenjam en 4 sneetjes met een laagje Planta en honing.