use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Picknickbrood

  • Temps de cuisson30 minutes
  • Portions 8
recipe image Picknickbrood

Ingrédients

  • 3 grote (rode) uien
  • Planta Bakken en Braden
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 2 geroosterde paprika's (zelf geroosterd en ontveld of uit pot)
  • 2 vleestomaten of pomodori
  • 1 groot rond brood (pain de campagne)
  • 1 pakje verse roomkaas met kruiden
  • 1 bosje basilicum

      Etapes de préparation

      1. Pel de uien en snijd ze in ringen. Verhit de Planta in een pan en bak de uiringen even aan. Laat ze afkoelen.
      2. Snijd de aubergine en courgette in lange plakken. Verhit de grillpan en rooster de plakken. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen.
      3. Snijd de tomaten in plakken. Snijd de kap van het brood en hol het brood uit.
      4. Bestrijk de binnenkant met kruidenkaas.
      5. Vul het brood met verschillende lagen groenten en blaadjes basilicum. Druk het goed aan en zet de kap er weer op. Bind een mooie strik om het brood en neem het zo mee naar de picknick. Snijd het brood ter plekke in mooie punten.