use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Notenbrood met honing

  • Temps de cuisson10 minutes
  • Portions 4
recipe image Notenbrood met honing

Ingrédients

  • 4 dikke sneden witbrood
  • 40 g Planta met boter
  • 4 el vloeibare honing
  • 40 g noten (hazelnoten, walnoten, pecannoten, … naar keuze of gemengd)

      Etapes de préparation

      1. Hak de noten grof met een scherp mes. Zet een koekenpan op het vuur en rooster de noten krokant zonder vetstof.
      2. Besmeer de 4 sneden witbrood gelijkmatig met de Planta met boter. Verdeel daarna over elke boterham een eetlepel van de vloeibare honing. Werk af met de geroosterde nootjes.