Kaastosti met kipfilet, groenten en krulsla
- Temps de cuisson20 minutes
- Portions 4
Ingrédients
-
Planta Bakken en Braden
-
400 g roerbakgroenten
-
6 el curryketchup
-
12 sneetjes brood
-
Planta
-
150 g geraspte kaas
-
200 g flinterdunne kipfilet (vleeswaar)
-
1 krop krulsla
-
3 bananen
-
6 el yoghurt-sladressing
Etapes de préparation
-
Verhit de Planta in een wok en roerbak de groenten 5 minuten. Doe de warmtebron uit en roer de curry ketchup erdoor.
-
Besmeer de sneetjes brood met halvarine. Bestrooi 6 sneetjes met de helft van de kaas. Beleg met de kipfilet. Schep de groenten erop en strooi de rest van de kaas erover. Leg de andere boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op.
-
Was, droog en snijd de krulsla heel klein. Pel de bananen en snijd ze in dunne plakjes.
-
Hussel de sla, de banaan en de sladressing in een grote schaal door elkaar.
-
Rooster de tosti’s onder de hete grill of in een of twee droge pannen, om en om bruin. Serveer met de salade.