use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fijne sandwiches

  • Temps de cuisson15 minutes
  • Portions 4
recipe image Fijne sandwiches

Ingrédients

  • 50 g Planta met boter
  • 24 sneetjes toastbrood
  • 100 g komkommer in fijne schijfjes
  • 1 handvol kervel
  • 100 g fijne sneetjes gerookte zalm
  • peper

      Etapes de préparation

      1. Besmeer het brood met Planta met boter.
      2. Garneer 4 sneetjes met schijfjes komkommer, 4 met de kervel en 4 met de zalm. Bedek elk sneetje met een van de resterende sneetjes. Leg hierover een strook keukenfolie.
      3. Neem nu een deegrol en rol daarmee voorzichtig over de sneetjes zodat ze extra plat worden.
      4. Verwijder de korstjes van het brood en snijd de "sandwiches" in driehoekjes.
      5. Presenteer de sandwiches op een schotel.