use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Broodlaagjes met sla en boterhamworst

  • Temps de cuisson15 minutes
  • Portions 4
recipe image Broodlaagjes met sla en boterhamworst

Ingrédients

  • 1 komkommer
  • 1 zakje (200 g) gemengde sla
  • 4 lente-uitjes
  • 8 el tomatenketchup
  • 0.5 tl milde kerriepoeder
  • 6 el Planta
  • 12 sneetjes brood
  • 8 plakjes boterhamworst
  • Extra nodig:
  • cocktailprikkers

      Etapes de préparation

      1. Schil en snijd de komkommer in dunne plakjes en scheur de sla eventueel in kleine stukjes. Hak de lente-uitjes fijn.
      2. Meng 4 eetlepels ketchup met de kerrie, Planta en de lente-uitjes.
      3. Besmeer de boterhammen met de lente-ui-ketchupboter.
      4. Beleg 4 boterhammen met de helft van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg er 4 boterhammen met de besmeerde kant naar boven op. Beleg deze met de rest van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg de andere 4 boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op.
      5. Prik in elke hoek een prikker, en snijd de boterhammen schuin in vier punten. Verdeel ze over 4 borden en schep de rest van de ketchup erbij.