Broodlaagjes met sla en boterhamworst
- Temps de cuisson15 minutes
- Portions 4
Ingrédients
-
1 komkommer
-
1 zakje (200 g) gemengde sla
-
4 lente-uitjes
-
8 el tomatenketchup
-
0.5 tl milde kerriepoeder
-
6 el Planta
-
12 sneetjes brood
-
8 plakjes boterhamworst
-
Extra nodig:
-
cocktailprikkers
Etapes de préparation
-
Schil en snijd de komkommer in dunne plakjes en scheur de sla eventueel in kleine stukjes. Hak de lente-uitjes fijn.
-
Meng 4 eetlepels ketchup met de kerrie, Planta en de lente-uitjes.
-
Besmeer de boterhammen met de lente-ui-ketchupboter.
-
Beleg 4 boterhammen met de helft van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg er 4 boterhammen met de besmeerde kant naar boven op. Beleg deze met de rest van de sla, plakjes komkommer en een plakje boterhamworst. Leg de andere 4 boterhammen er met de besmeerde kant naar beneden op.
-
Prik in elke hoek een prikker, en snijd de boterhammen schuin in vier punten. Verdeel ze over 4 borden en schep de rest van de ketchup erbij.