Boterhammetjes met steak minute, salade en bietjes
- Temps de cuisson15 minutes
- Portions 4
Ingrédients
-
2 kleine rode uien
-
1 blikje ananasstukjes (ca. 200 g)
-
4 el Solo Vloeibaar
-
4 dunne biefstukjes van ca. 100 g
-
8 sneetjes brood
-
Planta met boter
-
1 zakje gemengde sla
-
400 g geraspte rode bietjes
-
6 el sladressing
Etapes de préparation
-
Pel en snijd de uien in halve ringen. Laat de ananasstukjes uitlekken, vang het vocht op en snijd de ananas klein.
-
Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een pannetje en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak de uien en de ananas hierin 5 minuten op een laag vuur. Voeg het ananasvocht, wat peper en zout toe en kook tot het vocht bijna is verdampt. Laat de uienchutney een beetje afkoelen.
-
Verhit ondertussen de rest van de Solo Vloeibaar in een grote pan. Bestrooi de biefstukjes aan beide kanten met wat peper en zout en bak ze in ca. 3 minuten aan beide kanten goudbruin.
-
Besmeer de boterhammen met Planta met boter. Meng de sla met bietjes en de dressing.
-
Neem 4 borden. Beleg elke besmeerde boterham met een warm biefstukje en leg daarop een boterham met de besmeerde kant naar beneden. Verdeel de (warme of koude) uienchutney erover. Schep de salade ernaast.