use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Boterhammetjes met steak minute, salade en bietjes

  • Temps de cuisson15 minutes
  • Portions 4
recipe image Boterhammetjes met steak minute, salade en bietjes

Ingrédients

  • 2 kleine rode uien
  • 1 blikje ananasstukjes (ca. 200 g)
  • 4 el Solo Vloeibaar
  • 4 dunne biefstukjes van ca. 100 g
  • 8 sneetjes brood
  • Planta met boter
  • 1 zakje gemengde sla
  • 400 g geraspte rode bietjes
  • 6 el sladressing

      Etapes de préparation

      1. Pel en snijd de uien in halve ringen. Laat de ananasstukjes uitlekken, vang het vocht op en snijd de ananas klein.
      2. Verhit de helft van de Solo Vloeibaar in een pannetje en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak de uien en de ananas hierin 5 minuten op een laag vuur. Voeg het ananasvocht, wat peper en zout toe en kook tot het vocht bijna is verdampt. Laat de uienchutney een beetje afkoelen.
      3. Verhit ondertussen de rest van de Solo Vloeibaar in een grote pan. Bestrooi de biefstukjes aan beide kanten met wat peper en zout en bak ze in ca. 3 minuten aan beide kanten goudbruin.
      4. Besmeer de boterhammen met Planta met boter. Meng de sla met bietjes en de dressing.
      5. Neem 4 borden. Beleg elke besmeerde boterham met een warm biefstukje en leg daarop een boterham met de besmeerde kant naar beneden. Verdeel de (warme of koude) uienchutney erover. Schep de salade ernaast.