use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Wentelteefjes 'de luxe'

  • Temps de cuisson15 minutes
  • Portions 4
recipe image Wentelteefjes 'de luxe'

Ingrédients

  • 2 dl melk
  • 1 dl light room
  • 2 eieren
  • 0.5 vanillestokje (of vanillesuiker)
  • 60 g suiker
  • 8 boterhammen
  • Planta Bakken en Braden
  • 1 pakje verse roomkaas
  • 1 bakje frambozen (of ander zacht fruit)
  • poedersuiker

      Etapes de préparation

      1. Meng de melk, light room, eieren, vanille, suiker en het zout in een kom. Schenk het mengsel in een platte (oven)schaal, leg de boterhammen erin en laat ze even weken.
      2. Verhit de Planta in een koekenpan en bak hierin 4 boterhammen aan 1 kant mooi goudbruin. Verdeel de roomkaas over deze boterhammen en beleg ze met de frambozen. Leg de 4 andere boterhammen erop en druk ze stevig aan.
      3. Draai de sandwiches nu om en bak ze aan de andere kant ook mooi goudbruin.
      4. Bestrooi ze voor het opdienen nog even met poedersuiker.