Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
close menuopen menu
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Haal de kazen uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
Maak eerst de American pancakes. Scheid hiervoor de 3 eieren. Mix de eigelen met de bloem, de melk, het zout en het bakpoeder tot een stevige massa. Klop de eiwitten stijf en spatel ze door het beslag.
Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een antikleefpan en schep er kleine porties van het beslag in. Bak kleine pannenkoekjes van ongeveer anderhalve centimeter dik. Draai ze na een minuut bakken om tot ze aan beide kanten goudbruin zijn. Verwerk al het beslag.
Besmeer de boterhammen met een laagje Planta, snijd ze doormidden en beleg elke helft met Camembert of geitenkaas.
Serveer de pancakes op z’n Amerikaans, met ahornsiroop en schenk er een heerlijk kopje espresso bij.