use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Bolletjes gezond met kaas-pijnboompitjessalade en komkommer

  • Temps de cuisson20 minutes
  • Portions 4
recipe image Bolletjes gezond met kaas-pijnboompitjessalade en komkommer

Ingrédients

  • 4 el pijnboompitjes
  • 1 zakje Salad Mix voor vinaigrette met paprika
  • 8 el crème fraîche
  • 1 grote komkommer
  • 1 gele paprika
  • 4 tomaten
  • 200 g jonge kaas (stuk)
  • 12 mini rozijnenbollen
  • Planta met boter
  • Extra nodig:
  • cocktailprikkers

      Etapes de préparation

      1. Rooster de pijnboompitjes al roerend in een droge pan lichtbruin.
      2. Bereid de saladmix volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de helft van de dressing met de crème fraîche. Houd de rest van de sladressing apart.
      3. Schil de komkommer. Hak voor de spread de helft van de komkommer, de paprika, de tomaten en alle kaas in heel kleine blokjes. Snijd de rest van de groenten in grotere stukjes voor de salade.
      4. Meng voor de spread de gehakte groenten met de kaas, de pijnboompitjes en het roommengsel. Meng voor de salade de grotere stukjes groenten met de rest van de sladressing.
      5. Snijd de rozijnenbolletjes open, besmeer ze met Planta met boter en beleg ze met de kaas-pijnboompitjesspread. Snijd de bolletjes elk in 4, steek in elk kwartje een cocktailprikker en leg ze op 4 borden. Serveer de salade erbij.